tiistaina, joulukuuta 12, 2006

End of all hope

It is the end of all hope
To lose the child, the faith
To end all the innocence
To be someone like me
This is the birth of all hope
To have what I once had
This life unforgiven
It will end with a birth

No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow

Angels, they fell first but I'm still here
Alone as they are drawing near
In heaven my masterpiece will finally be sung

Wounded is the deer that leaps highest
And my wound it cuts so deep
Turn off the light and let me pull the plug

Mandylion without a face
Deathwish without a prayer
End of hope
End of love
End of time
The rest is silence

- Nightwish


"Typos are very important to all written form. It gives the reader something to look for so they aren't distracted by the total lack of content in your writing."
- Randy K. Milholland

Taasen peruskoulupäivä ja ensimmäisellä tunnilla kuvista. Jatkettiin savityön tekemistä ja tällä kertaa otettiin jopa savea esiin. Päätin tehä kipon, joka on tulppaanin kukan muotonen. Saa nähä miten se onnistuu. Todennäkösesti ei kovin hyvin. Tokalla tunnilla sitten oli Business Englishia ja harjoteltiin empimään ja vastailemaan mm. yes jne. toisen puheeseen eli oikeastaan reagoimaan siihen mitä se toinen sanoo. Tuli hieman outo fiilis välillä ku hymyili idioottimaisesti ja nyökkäili / myötäili sitä toista. Saksaa sitten kolmas tunti. Miten meillä voikaan olla niin hemmetin tylsä saksan kirja? Siinä ei oo mitään värejä tai yhtään mitään kivaa! RO tunnilla kerranki jotain asiaa, ei kylläkään Luisen suunnalta vaan Vanhojen jatkoista, joihin äiti jopa lupas maksaa mut. Vimppa tunti enkkua. Riite ei ollu koulussa, joten Abspoel piti meille tunnin. Tuijotin melkeen koko tunnin ajan sen partaa, jota sillä on vaan leuassa semmonen ”viiru” ja sitä kuinka se ”väpätti” ku se puhuu… Älkää kysykö mä olin jumitustuulella. Enkun tunnin jälkeen sitten raahauduin takasin saksan luokkaan Berliinin matkan infoon. Ensin käytiin jotain perusasioita läpi Luisen kanssa ja hihiteltiin. Kaikki oli väsyneitä ja jutut sen mukasia. Sitten se Anttiki tuli ja alko selittämään meille Berliinistä ”kertovista” leffoista. Ne siis oikeastaan vaan tapahtuu Berliinissä ei muuten. Mä lähin sitten ajoissa sieltä pois ku äiti ja iskä tuli hakemaan mut koulusta. Ei oltu vielä siihen mennessä valittu leffaa, mut myöhemmin sain kuulla, että saatiin Good bye Lenin.. Niistä esitellyistä leffoista ainut, jonka olin jo nähny. Ihan hyvin.

Kotiin ja vedin jotain ruokaa naamaan ja äiti sitten heitti mut kirkolle, mistä oli lähtö Leiriniemeen 17.30. Hiukkasen oli nytki kiire saati sitten jos oisin joutunu tulemaan junalla ja oisin ollu kotona vasta 17.15. Leiriniemessä ekana puuroa ja sen jälkeen ihan vaan jumitusta. Söin liikaa ja oli muutenki tylsää koko loppu aika. Olis melkeen voinu lähteä heti puuron jälkeen jos vaan jotenki oisin sieltä pois päässy. No lopulta siinä 21.30 päästiin takasin kirkolle, missä iskä oli odottamassa. Se istu kiltisti vänkärin puolella ja odotteli, että mä ajan. No se oli tuonu mulle jopa kengät, koska arvas, että mulla on korkkarit jalassa ja niillä en voi ajaa. Ajoin sitten kotiin. Tai no ensin jotain ihme ympyrää Järvenpään keskustassa harjoteltiin liikkeelle lähtöjä ja liikennevaloissa ajoa ja sen semmosta tarpeellista. Sitten kuitenki lopulta kotiin. Kello tais olla jotain kymmenen siinä vaiheessa. Väsytti ihan pirusti.

Ei kommentteja: