lauantaina, joulukuuta 16, 2006

The Pure Nymph

The leaves grown dark
By the autumn wind fall
Cover the ground,
Cover your body,
The wrapping of your being
That hides your true ego.

The warm dew of your eyes flows,
Nothing is there to wait for her,
It gets lost in the void,
Nothing needs their torpor.

Glitter in the sun
That passes through your body
And immerses it in candid dazzle,
The night is coming, the Orient is dancing,
Whirling in his veils, voluptuous dance
Wraps the world.

And the wood that contains you,
Oh my goddess. And all is mystery,
Possible enigma, incomprehensible fear.

-Gothica

"It's not the voting that's democracy, it's the counting."
- Tom Stoppard

Pistin Jussin tekstaamaan mulle, että koska se on kentällä, että tiiän sen päässeen sinne turvallisesti. En tiiä tykkäskö se, mutta laitto kuitenki viestin, eli sinne asti se ainaki pääs turvallisesti – siitä eteenpän… En tiiä. Voisin olla ”ilkeä” ja käskeä sen ilmottaa myös päässeensä turvallisesti viikon päästä kotiin, mut en taida viittiä...

Raahauduin hieman myöhässä Haariksen asemalle ihan vaan tajutakseni, että yks kaveri on vielä enemmän myöhässä. Toteutin pienen haaveeni ja istuin asemalaiturilla heilutellen jalkojani. Kyllä se kaveri sieltä sitten tuliki (väärinkäsitysten välttämiseks en mainitse nimeä... Karo: ankka). Ajettiin keskustaan ja pyörittiin muutamalla parkkipaikalla, kunnes ajettiin Euromarketin pihaan parkkiin ja käveltiin Prismaan. Prismassa sitten kaveri söi Hesessä ja puhuttiin siinä vaikka mitä. Käveltiin koko Prisma läpi ja sitten vaan takasin Euromarketille ja sieltä sitten meille jumittamaan (karo: kerron joskus). No suoraan sanottuna oli mukava makoilla jonku kainalossa, vaikka se onki vaan kaveri.

Iskän kaa lähettiin sitten ajamaan. Muutamaa erilaista ympyrää Järvenpään keskustassa, missä hieman lisäsi vaikeutta se fakta, että tiet oli jäässä osittain. Sitten halusin ajaa motarille ja sinne sitten mentiin. Se meni jopa hyvin. Mitä nyt pikkusen hirvitti ajaa pimeässä motarilla vähäsen päälle satasta. Ja sitten taasen keskustaan siellä mutka. Oona ja Jessica kyytiin ABC:ltä ja sitten kotiin. Ajoin jonku ihme hörhön perässä, joka oli aikasta varmasti kännissä. Se nimittäin ajo välillä vastaantulevien kaistallaki. Onneks oli todella vähäliikenteinen tie, koska siitä ei periaatteessa saa ajaa läpi.

Ei kommentteja: